Black Friday 2021Black Friday 2021

Ik ga leven – Lale Gül

Een boek welke internationaal veel aandacht heeft gekregen is het boek van Lale Gül wel. Met haar boek “ik ga leven” omschrijft ze haar leven als kind. Hoe groei je op in een streng islamitisch gezin. Een ding is duidelijk, Lale heeft in haar boek weinig te raden gelaten over wat ze hiervan vind. Dat is ook een van de redenen dat hoe triest ook, haar leven op dit moment bizar is. Niet alleen omdat ze mooie verkoopcijfers met haar boek scoort. Vooral omdat er mensen zijn die haar met doodsbedreigingen lastig vallen welke de politie dan ook serieus neemt.

Waarom zou je haar boek ik ga leven gaan lezen? Helaas is het nieuwste boek van Lale Gül niet gratis te downloaden als ebook. Misschien dat dit ooit wel gaat komen, maar voor nu krijg je wel extra voordeel. Als je namelijk nu het ebook Ik ga leven via onderstaande link aanschaft ontvang je namelijk maar liefst bijna 8 euro korting ten opzichte van de paperback. Op het moment van schrijven is de paperback voor 20,- te koop en het ebook voor iets meer dan 11,-. Ben jij geïnteresseerd in haar verhaal of wil je weten waar alle ophef over gaat? Lees dan nu het verhaal van Lale Gül Ik ga leven voordelig en goedkoop via Bol.com.

Een korte omschrijving:

‘Muziek mag niet, daten is verboden, het hebben van vrienden van het andere geslacht is onwettig, je leuk kleden en opmaken is ongepast, ’s avonds buiten zijn is niet geoorloofd, “vieze, immorele” films en series kijken is onaanvaardbaar (en dan bedoel ik geen porno, gewoon een film waarin wordt gezoend), het vieren van verjaardagen of andere heidense feestdagen mag niet, werken met mannen kan niet en ook uitgaan en feesten op festivals is verboden.’

Opgroeien in een streng islamitisch gezin betekent voor Büsra dingen stiekem doen. Stiekem make-up en sieraden dragen, laat thuiskomen, met jongens afspreken en alcohol serveren in een restaurant. Maar het betekent vooral: voortdurend vragen stellen.

‘Moet ik leven als een kamerplant? Moet ik in een huwelijk treden waar alle seks uit is geramd nog voordat het begonnen is, omdat mijn verwekkers een volstrekt humorloze, bloedeloze en Koranvaste lul voor mij hebben uitgekozen? En dan veranderen in een broedkip zoals alle vrouwen om me heen? En de rest van mijn bestaan op die manier slijten? Is dat waarvoor ik leef? Is God dan blij met mijn tragedie?’

In een ongekend eerlijk relaas onderzoekt Büsra met veel humor de grenzen van haar geloof en de gemeenschap waar ze in opgroeit. Als er iemand geen blad voor de mond neemt, is het Büsra wel.

Titel – Ik ga leven
Auteur – Lale Gül
Verschijningsjaar – 2021

Prijs – vanaf 11,50
Download linksDownload hier het boek Ik ga leven van Lale Gül via onze partner Bol.com

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo