Black Friday 2021Black Friday 2021

Vrouwen van de Leeuwenhof 3 – Solveigs belofte – Corina Bomann

Een van de populairste boeken van dit moment is de boekenserie Vrouwen van de Leeuwenhof. Corina Boman is de schrijfster van deze populaire boekenserie en met het derde deel van de Vrouwen van de Leeuwenhof heeft ze de serie afgesloten. Het boek met als subtitel: Solveigs belofte is weer een meeslepend verhaal over de Leeuwenhof en de redding hiervan. Volgens sommige reviews is het derde deel de beste in de reeks, maar ook een mooie afsluiter. Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar voor degene die op de hoogte willen blijven van de populairste boeken van dit moment is deze roman wel een echte aanrader. Ben je toch puur op zoek naar de gratis boeken die wij op onze website hebben staan dan moet je hier eens kijken.

Interesse in het boek Vrouwen van de Leeuwenhof 3 – Solveigs belofte? Klik dan onderaan deze pagina om het ebook van Corina Bomann te downloaden via onze partner Bol.com. Het eerste en tweede deel van deze boekenserie is nog een stuk voordeliger geprijsd op het moment van schrijven, dus ben je nog niet bekend met deze razend populaire boekenserie? Dan is het een tip om te beginnen met het eerste deel Agneta (duh..). Het is niet voor niets dat dat Corina Bomann inmiddels vergeleken word met de wereldwijd bekende schrijfsters als Lucinda Riley en Santa Montefiore. Lees dit nu zelf!

Een korte omschrijving:

Als jonge bruid leek Solveig een stralende toekomst tegemoet te gaan, maar een tragisch ongeval maakt een einde aan haar geluk. Verdrietig trekt zij zich terug op de Leeuwenhof, bij haar moeder en grootmoeder. Daar is ze hard nodig, want het eerbiedwaardige landgoed verkeert in slechte staat. Solveig heeft allerlei ideeën om het huis en het omringende landgoed te redden, maar welke zijn goed en haalbaar?

Als er een gast uit Amerika en een aantrekkelijke zakenman uit Stockholm op de Leeuwenhof arriveren, opent hun inbreng en kennis voor Solveig de deur naar de wijde wereld. Ze wil niets liever dan een nieuwe start maken, voor de Leeuwenhof en voor de liefde. Maar kan ze haar verdriet om haar verloren geluk achter zich laten?

Titel – Vrouwen van de Leeuwenhof 3 – Solveigs belofte
Auteur – Corina Bomann
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – vanaf 12,99
Download linksDownload hier het derde deel van de Vrouwen van de Leeuwenhof via onze partner Bol.com

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo