Schaamteloos verleid – Anne Marie Winston

Lekker wegdromen met een van de vele korte verhalen van Harlequin. Dit kan al jaren voor een scherpe prijs, of zelfs helemaal gratis. Zo ook het gratis ebook van Anne Marie Winston. Met het korte verhaal Schaamteloos Verleid haal je een licht erotische roman in huis. Dit nu helemaal gratis. Want het is een lekkere kennismaking met een van de diverse boekenreeksen welke te verkrijgen zijn van Harlequin. Je vindt dan ook regelmatig nieuwe gratis ebooks van Harlequin bij ons terug zodat je eenvoudig kennis kunt maken met hun boeken, zo ook dit boek.

Harlequin is een uitgever welke vooral gericht is op vrouwen. Vrouwen die houden van lekker romantische boeken, wilde fantasie verhalen over hoe het leven kan lopen. De boekenreeksen zijn vooral gericht om heerlijk rustig bij weg te zwijmelen. Even weg van de realiteit en in gedachte je mee laten voeren in de wereld van Harlequin. Wij vinden het dan ook super dat ze regelmatig gratis ebooks uitgeven zodat je zelf kunt ervaren hoe de boekenreeks is. Download het gratis boek nu eenvoudig via onderstaande download link.

Een korte omschrijving:

Bibliothecaresse Lindy heeft er genoeg van het braafste meisje van Bell Gap te zijn. Vóór de reünie van haar middelbare school wil ze een nieuw imago. Helemaal nu haar ex-verloofde de vrouw meeneemt voor hij haar, Lindy, heeft verlaten! En wie kan haar beter helpen dan de onverbeterlijke bad boy Ethan Wilde?

Meer informatie over De liefdesbrief

Auteur – Anne Marie Winston
Verschijningsjaar – ?
Aantal pagina’s – 31
Prijs – Gratis te downloaden
Formaat ebook – Adobe ePub

Download linkDownload het boek Schaamteloos verleid nu helemaal gratis via Harlequin

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo