Website veranderd

De vaste bezoekers zal het niet ontgaan zijn, er word nogal gesleuteld aan de website. We zijn namelijk druk bezig om de website aan te passen. Veel elementen op onze website waren zwaar verouderd en ook het design en de snelheid van de website mocht wel eens veranderen. Wij proberen de overlast zo minimaal mogelijk te houden en alle links naar boeken up and running te houden. Mochten er toch zaken niet goed werken dan hopen wij dat jullie dit snel bij ons melden.

Wat de komende tijd gaat gebeuren:

 • Design van de website word aangepakt
 • Snelheid van de website gaan wij proberen omhoog te krijgen. Vooral mobiel was deze de laatste tijd te traag aan het worden.
 • Veel oude links worden nagelopen of ze nog kloppen (hiermee kunnen we jullie input goed gebruiken).

Daarnaast hebben wij ook weer veel nieuwe boeken beschikbaar. Willen we een leuke kinderplek gaan maken waar niet alleen de nieuwste kinderboeken staan, maar ook kleurplaten, puzzels en leuke thema onderwerpen. Wij hebben hier al diverse ideeën over. Hierover later meer.

Recent toegevoegd

Aanbiedingen Het vlot (Dikkie Dik) – Arthur van Norden

Het vlot (Dikkie Dik) – Arthur van Norden

Dikkie Dik, de ondeugende en geliefde rode kater, is terug met een nieuw avontuur waarin hij onbedoeld op een vlot belandt en de rivier op drijft. De ...

Betaalde Ebooks downloaden

Altijd een discussie bij een eboeken website is de term gratis en niet gratis. Bij ons vind je alles door elkaar. Deels omdat wij gewoon de boeken willen plaatsen welke wij leuk vinden. Gratis boeken downloaden zijn we natuurlijk mee begonnen om lekker goedkoop iedereen van leesvoer te voorzien. Dit zullen we ook zeker blijven doen. Echter wij willen ook lekker kunnen schrijven over andere boeken welke niet gratis te verkrijgen zijn. Hierdoor vind je bijvoorbeeld boeken terug uit de verkoop top 10 van een Bol.com of een Bruna. Deze boeken zijn dan niet gratis te downloaden, maar zorgen er wel voor dat je via onze website een complete ervaring kunt opdoen. Je kunt daarbij zelf kiezen of je een boek wilt bestellen of misschien gewoon wilt huren als ebook bij de plaatselijk bibliotheek. Er zijn namelijk vele manieren om boeken te downloaden zonder dat het al teveel geld kost. Wij zullen ons de komende tijd dan ook focussen om jou mee te nemen in deze wereld. De wereld van abonnementen, gratis ebooks, leuke ereaders en wat wij zelf ook leuk vinden. Ben jij geïnteresseerd in dit, kom dan snel weer terug voor een compleet vernieuwde website over boeken.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo