Black Friday 2021Black Friday 2021

De liefdesbrief – Lucinda Riley

Een van de populairste schrijvers van dit moment is toch wel Lucinda Riley. Met het boek “De Liefdesbrief” welke recent uitgekomen is haal je weer een topper in huis. Waar we Lucinda Riley vooral kennen van de boekenserie de zeven zussen heeft ze met dit boek ook weer een topper geschreven. Deze spannende roman is namelijk lekker vlot en zorgt ervoor dat je het boek in een adem uit wilt lezen. Er is een reden namelijk waarom haar boeken zo goed verkopen. Je komt heel makkelijk op een laagdrempelige manier in aanraking met de hoofdrolspeelster Joanne. Al snel komt het echte verhaal op gang en dit zorgt meteen voor een paar vraagtekens waar je snel meer over wilt weten….

Ik vond het nieuwste boek van Lucinda echt een goede aanrader. Helaas zoals je waarschijnlijk al wel verwacht had is deze niet gratis te downloaden. Echter de prijzen van ebooks zijn lekker scherp te noemen en zeker met de boekenweek acties en ook Sinterklaas/Kerst welke al op korte termijn eraan komen kan je het boek heel voordelig downloaden.  Geen gedoe meer met dikke papieren boeken, maar met een paar klikken het boek al op je ereader hebben staan. Dit kan nu heel eenvoudig via onderstaande link.

Een korte omschrijving:

In De liefdesbrief krijgt de jonge journaliste Joanna de opdracht verslag te doen van de uitvaart van Sir James Harrison, een wereldberoemde acteur. Na de begrafenis ontvangt ze een mysterieuze brief, met aanwijzingen die naar een explosief geheim lijken te leiden – een geheim dat de acteur zeventig jaar lang verborgen heeft gehouden. Met behulp van Sir James’ kleinzoon ontrafelt Joanna langzaam maar zeker het raadselachtige verhaal. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze echter dat verschillende machtige mensen de brief willen hebben. En die zullen haar ten koste van alles proberen tegen te houden…

Meer informatie over De liefdesbrief

Auteur – Lucinda Riley
Verschijningsjaar – 2021
Aantal pagina’s – 510
Prijs – 11,99
Formaat ebook – Adobe ePub

Download linkDownload het boek De liefdesbrief van Lucinda Riley hier nu voordelig

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo