Black Friday 2021Black Friday 2021

Lyna – Grazia Hattem-Le Clercq

Een van de eerste boeken op onze website jaren geleden waren een tweetal boeken van Grazia Hattem, namelijk de triologie van Ur. Inmiddels heeft Grazia Hattem meerdere nieuwe boeken geschreven waaronder het boek Lyna. Het verhaal speelt zich af in een fantasy/middeleeuwse wereld en verteld het verhaal van Lyna. Helaas heb ik zelf het boek op het moment van schrijven nog niet gelezen. Als ik kijk naar de eerdere boeken welke Grazia geschreven heeft durf ik wel te zeggen dat dit echt wel een aanrader is.

Daarom mijn vraag aan jullie om het boek Lyna van Grazia Hattem snel eens te lezen. Laat mij weten wat jullie van haar nieuwste boek vinden en of het een aanrader is om in de boeken top 10 te komen.

Een korte omschrijving:

Lyna is een beeldschoon gravinnetje dat samen met haar vader op een kasteel woont. Als ze zestien wordt krijgt ze een bijzonder cadeau. Het is een kistje dat ooit aan haar overleden moeder toebehoorde en het is gevuld met studieboeken. Studieboeken die haar leren om magie en geneeskrachtige kruiden te gebruiken. Lyna vindt het eerst een beetje eng, maar ze vind het ook spannend. Iedere dag brengt ze uren door in haar ondergrondse kamer, waar ze bij kaarslicht urenlang studeert.

Als haar vader een maand later een feest geeft ter ere van haar zestiende verjaardag wordt op het feest haar verloving aangekondigd, maar de toekomstige bruidegom heeft meer interesse in zijn schildknaap dan in Lyna en ze weigert met hem te trouwen. Cortez, de vader van de bruidegom is woedend. Hij is dikke vrienden met de machtige zonnepriester Wasawa. Cortez nodigt Wasawa uit en vraagt hem om raad. De zonnepriester stelt voor om Lyna en haar vader te laten veroordelen wegens ketterij en ze aan de zonnegoden te offeren. Na het offerritueel zal de zonnetempel de bezittingen van Lyna en haar vader in beslag nemen en ze cadeau doen aan Cortez wegens bewezen diensten.

Meer informatie over Lyna

Auteur – Grazia Hattem-Le Clercq
Verschijningsjaar – 2022
Aantal pagina’s
Prijs – Gratis als ebook
Formaat ebook – Adobe ePub

Download linkDownload het boek Lyna nu helemaal gratis via de auteur haar website

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo