Black Friday 2021Black Friday 2021

Antons tweestrijd – Peter van de Steenoven

Een historische roman kom je niet veel tegen op onze website. Met het boek Antons tweestrijd voegen we er toch maar een mooi toe. Geschreven door Peter van de Steenoven speelt het verhaal in Antons tweestrijd zich af in de 19e eeuw. De onrusten in het vroegere Nederland is steeds groter aan het worden en armoede is echt een ding. De hoofdpersonage is een advocaat welke voor veel lastige dilemma’s komt te staan door de kloof van arm en rijk. Daarnaast moet hij ook goed oppassen welke kant hij kiest, aangezien er vele machten aan het werk zijn op politiek niveau waar je niet tussen wilt komen te zitten.

Download het boek Antons tweestrijd uit het genre historische roman nu helemaal gratis via de website van de auteur zelf. Peter heeft oorspronkelijk het boek uitgebracht als paperback. Recentelijk heeft hij besloten om het ook als ebook uit te brengen en dan helemaal gratis! Daar houden wij natuurlijk van, dus bij deze kan je onderaan deze pagina de gratis downloadlink terugvinden. Veel leesplezier!!!

Een korte omschrijving:

De Bredase advocaat Anton Bastiaansen krijgt in 1828 een bijzondere opdracht van een jonge Belgische adellijke weduwe. Bij de uitvoering daarvan ontstaat een meer dan alleen zakelijke relatie met zijn mooie en intelligente opdrachtgeefster. Hij wordt als man van eenvoudige boerenafkomst echter geconfronteerd met de scherpe scheidslijnen die er ook toen al tussen de verschillende bevolkingsgroepen in de samenleving bestonden. Die plaatsen hem voortdurend voor moeilijke keuzes en hinderen hem zowel in zijn carrière als in zijn zoektocht naar een huwelijkspartner.

Meer informatie over Antons tweestrijd

Auteur – Peter van de Steenoven
Verschijningsjaar – 2021
Aantal pagina’s – 246
Prijs – Gratis als ebook
Formaat ebook – Adobe ePub

Download linkDownload het boek Antons tweestrijd nu helemaal gratis via de auteur zijn website

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo