Ziek Gelukkig – Ruud ten Wolde

De donkere dagen van 2021 zijn weer begonnen dus is het weer wat tijd voor extra leesvoer. Bij deze beginnen we met een betaald boek welke je aan het denken zet. Het boek Ziek Gelukkig geschreven door Ruud ten Wolde verteld het verhaal over Ruud zelf. Ruud heeft namelijk voor de 3e keer kanker gediagnosticeerd gekregen. Je zou denken dat je je dan verslagen voelt zeker in deze tijden. Maar ondanks alles probeert Ruud er met humor en een nuchtere kijk op de wereld toch nog steeds op een positieve manier mee om te gaan. Echt een indrukwekkend verhaal welke je toch wel aan het denken zet.

Op het moment van schrijven is het boek net te bestellen via onderstaande link bij Bol.com. Maar wat ons betreft wel een echte aanrader om eens naar te kijken voor je digitale boekenplank!

Een korte omschrijving:

Ruud heeft het allemaal voor elkaar: een gewilde baan bij de televisie, een mooi huis in Amsterdam, een leuke relatie, twee Instagrammable katten en een fijn sociaal leven. O ja, en hij heeft kanker. Voor de derde keer. Ondanks zijn ziekte weet hij toch geluk te vinden in zijn leven. Hoe doet hij dat?

In Ziek gelukkig deelt Ruud zijn ervaringen over ziek en gezond zijn, soms pijnlijk en ontroerend, maar bovenal positief en vol levenslust, op zijn eigen onnavolgbare wijze. Hij vertelt wat hij geleerd heeft door zijn ziekte zodat ook jij geluk kunt vinden, wat je omstandigheden ook zijn.

Meer informatie over Ziek Gelukkig

Auteur – Ruud ten Wolde
Verschijningsjaar – 2021
Aantal pagina’s – 248
Prijs – 11,99
Formaat ebook – Adobe ePub

Download linkDownload het boek Ziek gelukkig van Ruud ten Wolde hier nu voordelig

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo