De trilogie van Ur – Deel 2 – Grazia Hattem-Le Clercq

de-trilogie-van-ur-deel-2Eind vorig jaar hadden we het eerste deel van de trilogie van Ur al op onze website geplaatst, en aangezien deel 2 niet lang daarna uitgekomen is wordt het tijd om ook deel 2 maar eens op onze website te posten. We hebben het boek nog niet gelezen, maar als u het eerste deel gelezen heeft dan zit u waarschijnlijk al met spanning te wachten op het vervolg hiervan.

Wij vinden het vooral een leuk initiatief van de auteur om haar boeken gratis te downloaden te zetten en daarom vragen we ook iedereen die hier fan van is om de Facebook pagina van de trilogie van Ur eens te bezoeken. Hier word van alles bijgehouden over de status van haar 3e en laatste boek en leuke weetjes voor tussendoor!

Heeft u dit boek gelezen of bent u van plan om hem te gaan lezen? Dan is onze vraag of u onderaan deze pagina het boek een waardering kunt geven!

Een korte omschrijving:

Kokkie en Wifi vliegen naar Greg, de zoon van koning Langhaar in Blur. Ze moeten hem waarschuwen voor de ruimtereizigers die op de onderkant van Ur zijn geland. Als Kokkie en Wifi bijna in Blur zijn, wordt hun Helicar overgenomen. Ze worden naar het Bureau gevlogen en ondervraagd door hoofdagent Haas. Als blijkt dat ze inderdaad op weg zijn naar Greg, worden ze als gast van Greg behandeld. Niet Greg, maar Jim ontvangt ze in Greg’s penthouse. Jim vertelt ze dat Greg zich niet goed voelt en nodigt ze uit om te blijven logeren. Als Kokkie en Wifi die avond samen uit eten gaan, vangt Wifi op dat ze van plan zijn om “die twee uit Ur” te laten verdwijnen. Lukt het Kokkie en Wifi uit handen te blijven van de illegale worteltjeshandelaar? Wat speelt er op de onderkant van planeet Ur? En waarom hebben ze op de onderkant toch zoveel worteltjes nodig?

Titel – De trilogie van Ur – Deel 2
Auteur – Grazia Hattem-Le Clercq
Jaar van Uitgifte – 2014

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo