Black Friday 2021Black Friday 2021

Gekust in Venetië – Clare Connelly

Ben je op zoek naar een meeslepende romantische roman die je meevoert naar de betoverende stad Venetië? Dan is “Gekust in Venetië” van Clare Connelly precies wat je nodig hebt. Deze gratis roman, beschikbaar op Harlequin.nl, vertelt het verhaal van Skye en Matteo, twee geliefden wiens relatie op leugens is gebouwd. Wanneer Skye ontdekt dat haar huwelijk met Matteo op leugens is gebaseerd, besluit ze een scheiding aan te vragen. Haar hart breekt bij de gedachte dat de man van wie ze houdt haar slechts heeft gebruikt voor zijn wraak. Matteo heeft echter andere plannen en weigert de scheiding te tekenen tenzij Skye aan zijn eis voldoet: nog één nacht samen doorbrengen.

Matteo, wiens familie ooit een luxehotel in Venetië bezat totdat Skye’s vader het inpikte, heeft Skye ooit verleid en met haar getrouwd uit wraak. Maar nu, terwijl ze bij hem weg wil, realiseert hij zich dat hij haar niet kan missen. Zal hun liefde deze beproeving doorstaan?

Voor meer informatie en om “Gekust in Venetië” gratis te downloaden, bezoek de Harlequin website.

Bouquet 4043 - Gekust in VenetiëBoekomslag van Gekust in Venetië

Buiten adem op de Brug der Zuchten…

Wanneer erfgename Skye ontdekt dat haar huwelijk met Matteo Vin Santo op leugens is gebaseerd, eist ze een scheiding. Het breekt haar hart dat de man van wie ze zielsveel houdt een spelletje speelt, en dat ze slechts een pion is in zijn wraakoefening. Matteo blijkt echter niet van plan haar zomaar te laten gaan. Hij wil de scheidingspapieren namelijk alleen tekenen als ze ingaat op zijn eis…

Ooit was Matteo’s familie in het bezit van een luxehotel in Venetië, tot Skyes vader het inpikte. Uit wraak verleidde Matteo de mooie Skye en trouwde hij met haar. Maar nu wil ze bij hem weg, en beseft hij dat hij niet zonder haar kan. Dus stelt hij een voorwaarde voor haar vertrek: ze moet nog één nacht het bed met hem delen!

 

Meer informatie

Schrijver: Clare Connely
Taal: Nederlands
Categorie: Roman

Bouquet 4043 - Gekust in Venetië

4,49  op voorraad
vanaf 14/06/2024 17:27

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum19 maart 2019
Aantal pagina's134
Ebook Formaat-57594
IllustratiesNee
HoofdauteurClare Connelly
HoofduitgeverijHarlequin
Eerste VertalerNellie Tschanz
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
EAN9789402539677

Buiten adem op de Brug der Zuchten... Wanneer erfgename Skye ontdekt dat haar huwelijk met Matteo Vin Santo op leugens is gebaseerd, eist ze een scheiding. Het breekt haar hart dat de man van wie ze zielsveel houdt een spelletje speelt, en dat ze slechts een pion is in zijn wraakoefening. Matteo blijkt echter niet van plan haar zomaar te laten gaan. Hij wil de scheidingspapieren namelijk alleen tekenen als ze ingaat op zijn eis... Ooit was Matteo's familie in het bezit van een luxehotel in Venetië, tot Skyes vader het inpikte. Uit wraak verleidde Matteo de mooie Skye en trouwde hij met haar. Maar nu wil ze bij hem weg, en beseft hij dat hij niet zonder haar kan. Dus stelt hij een voorwaarde voor haar vertrek: ze moet nog één nacht het bed met hem delen!

Gekust in Venetië – Clare Connelly
Gekust in Venetië – Clare Connelly
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo