Achter de horizon – Meerdere auteurs

achter-de-horizonVia de website smashwords worden diverse boeken gratis ter download aangeboden, waaronder de fantasy bundel achter de horizon. Het is een bundel met diverse fantasy verhalen met diverse achtergronden. Voor de fantasy liefhebbers onder ons is dit echt een aanrader en te downloaden in zowel epub als pdf formaat. Om deze gratis ebook te downloaden kunt u gebruik maken van de download link onderaan deze pagina.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Achter de horizon ligt het land van de verbeelding, waar dromen werkelijkheid worden en sprookjes normaal zijn. In deze bundel staan nog vier verhalen van de schrijvers die in de anthologie Horizon staan. Met: Tais Teng, Jaap Boekestein, Peter van Oosterum, Theo Barkel.

In deze bundel staan nog eens vier fantastische verhalen van de schrijvers uit de bundel Horizon.Lees het verhaal van verhalenverteller Aban bin Qusay van verhalenverteller Jaap Boekestein. Geen woud te ver van meesterverteller Tais Teng, I(k) Quant van de medische Meester Peter van Oosterum en Miurghan de Magiër van samensteller Theo Barkel

Titel – achter de horizon
Auteur – Meerdere auteurs
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo