Black Friday 2021Black Friday 2021

Spannende fantasie – Tessa Radley

spannende-fantasieDe maand Juli is voorbij en daarom is het tijd voor een nieuwe gratis ebook reeks van Harlequin. Sommige boeken die we al eerder op onze website geplaatst hebben zijn dus helaas niet meer gratis te downloaden, maar er staan weer een paar leuke nieuwe ebooks tussen. Waaronder dit boek spannende fantasie in de reeks Intiem. Zoals de titel en en genre eigenlijk al zegt is dit een leuke licht erotisch boek die je een beetje kan vergelijken met de 50 tinten serie. En zoals gezegd helemaal gratis!! Via onderstaande link kunt u hem downloaden.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Rebecca had nooit verwacht dat uitgerekend Damon Asteriades haar nog een keer om een gunst zou komen vragen. Hij smeekt haar bijna om weer een bruiloftsfeest voor zijn familie te verzorgen, en dat terwijl de laatste bruiloft die ze voor hem organiseerde bepaald geen succes was.

Nota bene Damons eigen huwelijk met Rebeccás beste vriendin. Dat staat nog steeds in haar geheugen gegrift vanwege alle spanningen die er tussen haar en Damon zinderden. Spanningen die nog steeds blijken te bestaan, en dus wil Rebecca hem liever niet meer zien, al was het maar vanwege het geheim dat ze al die tijd voor hem verborgen heeft gehouden

Titel – spannende fantasie
Auteur – Tessa Radley
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

[bol_product_links block_id=”bol_51fd02c21d752_selected-products” products=”9200000011870496,9200000011353868″ name=”harlequin” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo