Black Friday 2021Black Friday 2021

De dood van Sherlock Holmes – Conan Doyle

de-dood-van-sherlock-holmesEen oud maar nog steeds veel gelezen boek zijn de boeken van Sherlock Holmes. Het boek de dood van sherlock holmes kan je ook scharen bij de klassiekers. Het is eigenlijk een verzamelbundel van diverse Sherlock Holmes verhalen welke door het Gutenberg project gedigitaliseerd is en gratis ter download aangeboden wordt. In deze verzamelbundel gaat het eigenlijk over de terugkeer van Sherlock na een min of meer mislukte poging om zijn vijanden op een dwaalspoor te zetten door zijn eigen dood in scene te zetten, maar het zal Sherlock Holmes niet zijn als hij niet terug zou slaan. Dit ebook is helemaal gratis te downloaden via onderstaande download link.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Drie jaar na zijn vermeende dood bij de Reichenbachwaterval keert Sherlock Holmes onverwacht terug naar Londen. Hij vertelt de verbaasde Dr. Watson dat hij zijn gevecht met professor Moriarty had gewonnen, maar nadien onder moest duiken om te ontkomen aan Moriarty’s laatste handlangers.

Daarom zette hij onder andere zijn eigen dood in scène door het te doen lijken dat hij ook van de Reichenbachwaterval was gevallen. Een handlanger trapte hier echter niet in, dus moest Holmes voor hem vluchten. De afgelopen drie jaar heeft hij rond de wereld gereisd.

Zo is hij onder andere in Tibet geweest. De reden dat hij nu toch terug is gekeerd naar Londen is dat hij nieuws heeft ontvangen over de moord op Ronald Adair, de zoon van de graaf van Maynooth. Holmes blijkt ondanks zijn jarenlange afwezigheid nog altijd een even goede detective, en ontmaskert uiteindelijk kolonel Sebastian Moran, de laatste helper van Moriarty, als de moordenaar.…

Titel – de dood van Sherlock Holmes
Auteur – Conan Doyle
Verschijningsjaar – 1913

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download links – Download

[bol_product_links block_id=”bol_51a47a7e66e80_selected-products” products=”1002004008266349,1002004011943935″ name=”sherlock” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”511″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo