Kus de bruid – Abby Gaines

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

kus-de-bruidEen van de gratis ebooks van harlequin is het boek kus de bruid van schrijfster Abby Gaines. Het is een typische roman waarbij de hoofdrolspeelster voor een dilemma komt te staan bij haar huwelijk, vooral door het feit dat ze moeilijk nee kan zeggen. Alleen wil ze dit nu wel, en zo niet wat moet ze dan doen. Kortom het is een leuke roman en nu ook helemaal gratis te downloaden via onderstaande link.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Het meedoen aan een realityshow is niet het slimste wat ze had kunnen bedenken! Maar ze móét nu toch echt trouwen. Dus geeft Casey zich op voor Kiss the Bride, een show waarin nietsvermoedende mannen voor het blok worden gezet. Een wanhoopsdaad om haar vader en zuster te ontvluchten, die steeds meer een claim op haar leggen.

Casey is nu eenmaal een doetje dat geen nee kan zeggen. Haar verloofde Joe kan dat echter wél, voor de televisiecamera’s van Carmichael Broadcasting. Gelukkig is daar Adam Carmichael himself om Casey te redden, dat wil zeggen om de show te redden – én zijn eigen zaakjes, naar later blijkt. Een schijnhuwelijk tussen een onverbeterlijke romantica en een cynische realist. Gelukkig is het niet voor eeuwig…

Titel – kus de bruid
Auteur – Abby Gaines
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

[bol_product_links block_id=”bol_51a3591828faa_selected-products” products=”1001004011769544″ name=”harlequin” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

1 Reactie
 1. Die enkele keren per jaar dat ik op deze site kom, ben ik jammer genoeg altijd te laat ;)

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo