Black Friday 2021Black Friday 2021

Aardbeien in september – Rob Molin

aardbeien-in-septemberHet proza boek aardbeien in september is een van de proza boeken van Rob Molin. Voor de proza liefhebbers onder ons is het een leuk boek om eens te lezen, en natuurlijk helemaal gratis te downloaden via de link onderaan deze pagina.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

De vier eerste verhalen in dit prozadebuut zijn geschreven vanuit de ik-figuur, de drie overige verhalen vanuit een wisselend perspectief. De ik-verhalen bevatten min of meer los van elkaar staande jeugdherinneringen van familiegebeurtenissen, die zich eind jaren vijftig in het katholieke Zuid-Limburg afgespeeld hebben.

In de andere verhalen zijn de mannelijke hoofdpersonen, alle werkzaam in het onderwijs, steeds in een worsteling verwikkeld met hun meest nabije relaties en vooral ook met zichzelf. De naar opzet en thematiek wat voorspelbare verhalen zijn vlot geschreven en lezen niet onplezierig. De auteur heeft enkele andere publikaties, waaronder poëzie, op zijn naam staan

Titel – aardbeien in september
Auteur – Rob Molin
Verschijningsjaar – 1988

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo