Black Friday 2021Black Friday 2021

Inferno verkoopt uitstekend ondanks kritiek

inferno-dan-brownHet nieuwe boek van Dan Brown, Inferno verkoopt zoals verwacht uitstekend. In Nederland staat het nieuwste boek van Dan Brown dan nu ook op plaats 1 en 2 in de lijst met meest verkochte boeken en ook in België doet hij goede zaken.

Een korte omschrijving:

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen…

Ondanks de vele goede recensies en de grote fanbase van het eerste uur, zijn er ook de nodige kritieken op het boek Inferno. Het boek zou teveel van hetzelfde zijn en het hoofdpersonage zouden mensen ook op uitgekeken zijn. De laatste kritiek meldt Nu.nl dat een van de politieke leiders vanuit de Filipijnen niet blij is met de manier van omschrijven van zijn stad Manilla in het boek Inferno. De stad wordt hier namelijk omschreven als de Poorten van Hel.

Het boek Inferno is nu 10 dagen te krijgen en natuurlijk ook te downloaden als ebook zijnde. De prijs is ook als download op dit moment nog wel aan de forse kant, maar het is ondanks de kritieken wat ons betreft echt een aanrader en uitstekend leesvoer voor de vakantie. Heeft u dit boek al gelezen, laat ons dan weten wat u ervan vondt zodat we uw recensie ook online kunnen zetten.

[bol_product_links block_id=”bol_51a347d9c7365_selected-products” products=”9200000010840000,9200000010839998″ name=”inferno” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo