Speel met mij – Indigo Bloome

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

speel-met-mijEen leuk boek voornamelijk voor de dames onder ons, maar misschien ook wel voor de mannelijke lezers is het boek Speel met mij. Het is een boek die je een beetje kan vergelijken met de 50 tinten grijs serie, alleen dan net wat extremer, niet zozeer op het gebied van erotiek, maar ook op het gebied van psychologie met het kat en muis spelletje van de hoofdrolspelers. Een echte aanrader voor lekker op vakantie te lezen op uw e-reader of tablet.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Dokter Alexandra Blake – getrouwd, twee kinderen en met een heel leuke baan – staat op het punt zich in een gewaagd avontuur te storten. Als ze voor een serie belangrijke lezingen in Sydney is, komt ze haar oude vlam Jeremy Quinn tegen met wie ze spannende herinneringen aan een turbulente studententijd deelt. Gevaarlijk èn aantrekkelijk!

Na een paar glazen champagne in zijn penthouse, stelt de nog even onweerstaanbare Jeremy haar voor mee te doen aan een gewaagd, psychologisch en lichamelijk spel. Als ze zich vervolgens helemaal aan hem overgeeft, liggen er ook andere gevaren op de loer. Ze komt terecht in een wereld die extremer en veel gevaarlijker is dan zij ooit had kunnen vermoeden.

Titel – Speel met mij
Auteur – Indigo Bloome
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – < 5,-
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51a34bbe292d5_selected-products” products=”9200000010104575,9200000009234973″ name=”ero” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo