Het huwelijks contract – Jennifer Probst

het-huwelijks-contractEen van de best verkochte ebooks van dit moment is het boek het huwelijks contract. Het is een boek wat begint met een situatie waarbij Alexa een financiële nood komt te zitten en een oud jeugdvriend hiervan te horen krijgt en haar wel wilt helpen, hij stelt voor om te trouwen alleen onder strikte voorwaarde, dus eigenlijk zonder liefde. Maar ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe meer ze met elkaar optrekken en elkaar verder leren kennen, hoe moeilijker en anders het wordt. Het is een boek die je van het begin t/m het einde weet te boeien en een echte aanrader is.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Een huwelijkscontract met strenge regels Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.

Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?

Het huwelijkscontract is een heerlijk romantisch en opwindend verhaal waarin de seksuele spanning van de pagina’s spat. Laat je meeslepen door Alexa en Nicholas en hun onweerstaanbare aantrekkingskracht tot elkaar..

Titel – Het huwelijks contract
Auteur – Jennifer Probst
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – < 10,-
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51a47732eae0f_selected-products” products=”9200000009935813,9200000009921989″ name=”huwelijks” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo