Aanbiedingen score+15
Aanbiedingen score+15

Joost van de Goor heeft al meerdere boeken uitgebracht de laatste jaren welke toch wel populair zijn. Met zijn nieuwste boek Zagtebeek heb jij weer lekker gratis leesplezier. Want ja, Joost van de Goor brengt praktisch al zijn boeken gratis uit als digitaal boekwerk. De ebooks van Joost zijn boeken waarbij emoties veel aan bod komen en het aangaan van vriendschappen. Zo ook in het boek Zagtebeek die het verhaal verteld van Thomas die verhuist naar dit dorp. Een bijzonder boek die je toch wel vast weet te houden t/m het einde.

Ik ben benieuwd wat jullie van het boek vinden, dus laat maar eens weten! De download link vind je weer onderaan dit bericht en geeft je weer lekker veel gratis leesplezier!

Een korte omschrijving:

Nadat zich in korte tijd drie tragedies in zijn leven hebben afgespeeld, besluit Thomas (30) om zijn baan op te zeggen en te gaan reizen. Een jaar lang trekt hij door Europa, proberend met zijn lot in het reine te komen, tot hij beseft dat het reizen hem ook geen rust brengt. Als hij een landgenoot ontmoet en vertelt dat hij overweegt zich weer in Nederland te gaan vestigen, adviseert deze man hem om naar het dorpje Zagtebeek te gaan, want ‘daar wonen goede mensen’.

In Zagtebeek huurt hij een tuinhuisje van een aantrekkelijke jonge weduwe, Marloes, met wie hij meteen een connectie heeft. Hij sluit ook hechte vriendschappen met andere dorpsbewoners. Hoewel hij in de gemeenschap veel warmte en hartelijkheid ontvangt, laat zijn pijnlijke verleden hem vooralsnog niet met rust. Hij wordt geplaagd door rusteloosheid en vraagt zich af of hij ooit een thuis zal vinden.

Titel – Zagtebeek
Auteur – Joost van de Goor
Verschijningsjaar – 2022

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Zagtebeek op Joost van de Goor zijn eigen website

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo