Black Friday 2021Black Friday 2021

Oma is verliefd – Ronaldo Siéte

Lekker lezen met de kids is toch echt een leuke bezigheid of niet? Alleen als je elke dag je kinderen een verhaaltje voorleest gaat het wel hard met het aantal boeken wat je verslijt. Gelukkig kan je ook steeds meer kinderboeken gratis downloaden om ze voor te lezen. Zo ook het boek Oma is verliefd geschreven door Ronaldo Siete. Misschien kennen jullie de auteur nog van de Super Granny serie? Een van de populairste gratis boeken van de afgelopen jaren op onze website, dus ook echt een aanrader voor als je nog leuke gratis kinderboeken nodig hebt. Met het kinderboek Oma is verliefd heb je in ieder geval een losstaand kinderverhaal welke echt vermakelijk is om met je kids te lezen.

Download nu eenvoudig gratis het nieuwste boek van Smashwords af. De link vind je onderaan deze pagina. Veel leesplezier toegewenst!

Een korte omschrijving:

Alex en zijn vriendinnetje Lisa logeren een weekje bij oma. Dat is gezellig en ze doen leuke dingen samen, alleen… oma doet wel wat vreemd. Waarom wil ze zo graag een nieuwe feestjurk kopen? Met wie zit ze steeds te bellen? Waar komt die grote bos bloemen vandaan? En wie is die lange meneer? Als de geheimzinnigheid Alex teveel wordt, neemt hij een besluit: hij gaat uitzoeken wat er aan de hand is, als een echte detective. Zo wordt een grappige vakantie opeens een spannend avontuur.

Meer informatie over Antons tweestrijd

Auteur – Ronaldo Siéte
Verschijningsjaar – 2022
Aantal pagina’s
Prijs – Gratis als ebook
Formaat ebook – Adobe ePub, mobi en pdf

Download linkDownload het boek Oma is verliefd nu helemaal gratis via Smashwords

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo