Black Friday 2021Black Friday 2021

Onvoorziene Bestemming – Peter van de Steenoven

We beginnen het nieuwe jaar met een gratis boek natuurlijk. Bij deze weer een historische roman geschreven door Peter van de Steenoven. Misschien kent u deze auteur al van zijn boek: “Anton’s tweestrijd” welke ook al gratis beschikbaar is. Met zijn nieuwste boek Onvoorziene bestemming haal je weer een historische roman in huis welke je meeneemt in een stukje geschiedenis. Voor degene die houden van een goed boek geschreven in het verleden is dit dan ook weer een leuke aanrader.

Laat ons weten wat je van dit boek vind op Facebook en/of onze website!

Een korte omschrijving:

In “Onvoorziene Bestemming” vertelt de Bredase notaris Anton Bastiaansen over zijn wederwaardigheden als jurist, notabele en minnaar. Breda werd in 1830, na het uitbreken van de revolutie tegen de regering van Koning Willem I, frontstad en hoofdkwartier van het leger dat zich voorbereidde op de Tiendaagse Veldtocht. Anton krijgt in Breda te maken met inperking van de vrijheid en inkwartiering van militairen. Hij reist enkele malen naar het opstandige Zuiden waar hij te gast is bij adellijke families die zeer betrokken zijn bij de politieke ontwikkelingen in België. Uiteindelijk hebben de gebeurtenissen ook grote gevolgen voor zijn verdere leven.
De personen en hun belevenissen in “Onvoorziene Bestemming” zijn fictief maar de context waarin het verhaal zich afspeelt is realistisch beschreven.

Meer informatie over Antons tweestrijd

Auteur – Peter van de Steenoven
Verschijningsjaar – 2021
Aantal pagina’s
Prijs – Gratis als ebook
Formaat ebook – Adobe ePub

Download linkDownload het boek Onvoorziene bestemming nu helemaal gratis via Smashwords

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo