Black Friday 2021Black Friday 2021

De Oversteek – Joost van de Goor

Bij deze nog een nieuw boek van auteur Joost van de Goor genaamd: De oversteek. Een boek waar je eens lekker rustig voor moet gaan zitten en die je aan het denken zet, en natuurlijk zoals wij van hem gewend zijn, helemaal gratis via zijn eigen website te downloaden.

Ik ben benieuwd wat jullie van het boek vinden, dus laat maar eens weten! De download link vind je weer onderaan dit bericht en geeft je weer lekker veel gratis leesplezier!

Een korte omschrijving:

In hotel De Oversteek, op de oever van een rivier, logeren vijf mensen die zich hebben afgezonderd in hun eigen innerlijke wereld. Enkelen van hen – zoals Willemijn, Olaf en Babette – trekken zich elke dag terug in hun mooie, en soms ook pijnlijke herinneringen. De andere twee, Marianne en Arthur, zwerven langzaam en aandachtig door het dromerige landschap van hun verlangen, hun geloof en hun verbeelding. En allemaal turen ze regelmatig naar de rivier – en naar de laaghangende en nooit optrekkende mist aan de overkant, waardoor die andere oever volkomen onzichtbaar blijft.

In deze novelle wordt de dood allegorisch afgebeeld als het oversteken van een rivier met een veerbootje. In een opvallend kalme, en zelfs opgewekte stemming varen de vijf hoofdpersonages één voor één vanaf hun tijdelijke verblijfplaats, het hotel aan de ene zijde, over het water naar de in nevelen gehulde andere zijde. Vier van de vijf keren niet terug. Eén persoon, echter, wordt gevraagd rechtsomkeer te maken.

Van de Goor: ‘Dit boek had ik niet kunnen schrijven zonder de vele prachtige verhalen van mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad.’

Titel – De Oversteek
Auteur – Joost van de Goor
Verschijningsjaar – 2022

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van de Oversteek op Joost van de Goor zijn eigen website

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo