Hoe een oger uit Geoglurk de aardmannen hielp – Johanna Lime

Aanbiedingen score+64
Aanbiedingen score+64

Het is ook weer eens tijd voor wat kinderboeken in de categorie gratis kinderboeken. Om te beginnen post ik een paar kinderboeken geschreven door Johanna Lime. Hoe een oger uit Geoglurk de aardmannen hielp is het eerste gratis ebook welke je kunt downloaden vanaf Smashwords. Johanna Lime heeft namelijk een flink aantal ebooks geschreven welke gedeeltelijk betaald zijn en gedeeltelijk gratis. De gratis ebooks op Smashwords zijn vaak de begindelen van haar boekenseries zodat je laagdrempelig kennis kunt maken met haar boeken. Gratis houden we natuurlijk van, en het grote voordeel bij deze boekenseries is ook nog eens dat de vervolgdelen vaak heel goedkoop zijn aan te schaffen. Denk hierbij aan prijzen onder de 5 euro. Dus probeer nu gratis deze leuke kinderboekenserie van Johanna Lime!

Ik ben benieuwd wat jullie van het boek vinden, dus laat maar eens weten! De download link vind je weer onderaan dit bericht en geeft je weer lekker veel gratis leesplezier!

Een korte omschrijving:

De aardmannen van Faunaardland worden door vliegende saffraanslakken met een bijtend zuur belaagd. Dat komt door Dhan, een magiër uit Bruinaardland, die in de oorlog werd verslagen. Zijn vloek kan niet gekeerd worden, tenzij Stibs en zijn groep een oger in Geoglurk vinden die verzot is op slakkensoep.

Titel – Hoe een oger uit Geoglurk de aardmannen hielp
Auteur – Johanna Lime
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Hoe een oger uit Geoglurk de aardmannen hielp vanaf de website van Smashwords

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo