Super Granny 4 – Pffff, Gemakkelijk – Megan Havervlok

Daar is ie dan eindelijk, het 4e deel van de kinderboekenserie Megan Havervlok. Eindelijk weer een leuk nieuw kinderboek welke je eenvoudig als gratis ebook kunt downloaden via Smashwords. Als ik kijk naar de populairste boeken op onze website dan is deze kinderboeken serie over de Superoma toch wel een topper. Dat is ook niet gek want de knotsgekke avonturen van deze oma nemen je mee in een wereld vol avontuur en gekheid. Ook in dit 4e deel gaan Super Granny en Meg er weer lekker op uit om de mysteries op te lossen waar ze tegen aanlopen.

Ben je benieuwd welke avonturen deze 2 gaan beleven in het 4e deel, download het boek nu helemaal gratis via onderstaande download link. Ben je nog helemaal niet bekend met deze kinderboeken? Begin dan bij het begin is mijn advies, want nu zijn Super Granny 1, Super Granny 2 en Super Granny 3 ook nog helemaal gratis als ebook te downloaden en eenvoudig op de tablet, smartphone of ereader te lezen.

super-granny-4-mega-havervlokEen korte omschrijving:

Zelfs in de grote vakantie hebben Meg en Granny geen dagje vrij. Verdwenen huisdieren opsporen, mysteries oplossen, pestkoppen een lesje leren, en nog veel meer avonturen. Je snapt niet dat het allemaal in één boek past.
Natuurlijk spelen al die avonturen zich niet in Polderdam af. Polderdam is echt het saaiste dorp van Nederland. Daar gebeurt nooit wat, behalve als je midden in de nacht de keuken inkomt en je ziet daar twee kabouters, van top tot teen onder de vanillevla.
Megan en Granny reizen zelfs naar Lapland, waar een koninklijke bruiloft… Dacht je dat ik dat hier allemaal ging vertellen? Lekker gemakkelijk, zeker. Pffff. Lees het boek maar lekker zelf

Titel – Super Granny 4 – Pffff Gemakkelijk
Auteur – Megan Havervlok
Verschijningsjaar – 2023

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het 4e deel van de boekenserie Super Granny nu eenvoudig via Smashwords

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo