Harry Hole – Bloedmaan – Jo Nesbo

Het ebook “Bloedmaan” uit de boekenserie Harry Hole  is een spannende thriller geschreven door Jo Nesbo. Het boek verteld het verhaal van Harry Hole die aardig in de put zit en even niet weet hoe nu verder. Door een nieuwe zaak welke zijn aandacht trekt weet hij zijn gedachtes even op deze zaak te zetten, maar wat hij niet van tevoren wist is wat voor impact deze nieuwe zaak met zich meebrengt. Je kan het nieuwste boek Bloedmaan van Jo Nesbo helaas niet gratis downloaden, maar via bijgaande link kan je het boek wel een stuk voordeliger als ebook downloaden. Met de spannende thrillers van Jo Nesbo weet je dat je van het begin t/m einde in het verhaal meegezogen wordt. Geniet van deze spannende thriller en laat ons weten wat je van dit boek vindt!!

Harry Hole - Bloedmaan

★★★★★
14,99  op voorraad
vanaf 29/09/2023 18:18

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum25 april 2023
Aantal pagina's512
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurJo Nesbo
HoofduitgeverijCargo
Eerste VertalerAnnelies de Vroom
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789403126425 | 25 april 2023 | 512 pagina's | Adobe ePub

Omschrijving van Harry Hole – Bloedmaan

Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren. Harry Hole is psychisch ingestort en is weggevlucht uit Oslo. In een bar in Los Angeles probeert hij met drank zijn problemen te vergeten, maar een bejaarde filmactrice in nood dwarsboomt zijn plan. De vrouw vertelt hem dat ze bedreigd wordt door een drugskartel en ze vraagt Harry haar te helpen. Ze biedt hem in ruil onderdak, gezelschap en een maatpak.
In Oslo zijn twee meisjes vermoord en er lijkt een seriemoordenaar actief. Inspecteur Katrine Bratt wil contact opnemen met Harry Hole, de bekendste expert in moordzaken, maar voor haar chefs is samenwerking met hem uitgesloten. Intussen wil de hoofdverdachte van de moorden Harry Hole inhuren als privédetective. Hole zegt toe omdat hij geld nodig heeft om de filmactrice te helpen haar schuld aan het drugskartel af te lossen.
Harry stelt een team samen dat bestaat uit een cocaïnedealer, een corrupte politieagent en een psycholoog met kanker. Het kartel heeft hun tien dagen gegeven, de klok tikt door en boven Oslo is een bloedmaan aangekondigd.

Meer informatie

Schrijver: Jo Nesbo
Taal: Nederlands
Categorie: Literatuur

Harry Hole – Bloedmaan – Jo Nesbo
Harry Hole – Bloedmaan – Jo Nesbo
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo