Black Friday 2021Black Friday 2021

De zeven zussen 8 – Atlas

De zeven zussen 8 - Atlas nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Harry Whittaker, Lucinda Riley

Heb jij het boek De zeven zussen 8 – Atlas al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De zeven zussen 8 – Atlas nu wel voordelig verkrijgbaar. De zeven zussen is een internationaal geprezen boekenserie geschreven door Lucinda Riley. Het is een verhaal over zeven geadopteerde zussen die na de dood van hun adoptievader op zoek gaan naar hun verleden en hun eigen identiteit. Elk boek in de serie vertelt het verhaal van een van de zussen en hoe zij hun plek in de wereld vinden. En nu, met de release van het achtste boek, Atlas, keert de serie terug naar de oorspronkelijke protagonist, Pa Salt.

In Atlas reist Maia af naar Rio de Janeiro, waar ze op zoek gaat naar de oorsprong van haar adoptie en haar biologische familie. Het boek neemt de lezers mee op een emotionele reis door het verleden en heden van deze bijzondere familie. De zeven zussen-serie is een fenomeen geworden en heeft lezers over de hele wereld geïnspireerd en geraakt. De personages zijn rijk en complex, en de verhalen zijn meeslepend en emotioneel. Het achtste boek, Atlas, belooft hetzelfde niveau van kwaliteit en verhaalvertelling te bieden als de vorige boeken in de serie. Als je een fan bent van de zeven zussen-serie, zul je zeker niet teleurgesteld zijn door Atlas. En als je nog niet bekend bent met deze bijzondere serie, is het nooit te laat om de eerste zeven boeken te lezen en jezelf te laten meevoeren op deze geweldige reis van zelfontdekking en familiegeheimen. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek. Misschien ooit in de verre toekomst ook als gratis boek te vinden, maar voor nu houdt de diverse boekenacties in de gaten om deze goedkoop te verkrijgen!

De zeven zussen 8 - Atlas

19,99  op voorraad
vanaf 12/06/2024 16:21

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum11 mei 2023
IllustratiesNee
HoofdauteurLucinda Riley
Tweede AuteurHarry Whittaker
HoofduitgeverijXander Uitgevers B.V.
Eerste VertalerDieuwke van der Veen
Co Vertaler(s)Kees van Weele
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789401616188 | 11 mei 2023

Omschrijving van De zeven zussen 8 – Atlas

Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.
De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd – maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?
Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent, brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde.
‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet
‘Leest als een trein.’ – Libelle

Meer informatie

Schrijver: Harry Whittaker, Lucinda Riley
Taal: Nederlands
Categorie:

De zeven zussen 8 – Atlas
De zeven zussen 8 – Atlas
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo