Onvergetelijke nacht – Dani Collins

Een Bouquet reeks van Harlequin nu helemaal gratis te downloaden als ebook!

Dani Collins heeft een roman geschreven met de titel Onvergetelijke nacht. Het boek is onderdeel van de Bouquet-reeks van Harlequin en is momenteel zelfs gratis te downloaden via de Harlequin-website. Daar houden we natuurlijk van en daarom zetten we dit boek van Harlequin ook weer in de schijnwerpers. Het boek is een klassieke romance met alle ingrediënten die je van Harlequin mag verwachten: passie, spanning en romantiek. Dani Collins is een ervaren auteur die bekend staat om haar aangrijpende verhalen en sterke personages. Onvergetelijke nacht is een must-read voor liefhebbers van romantische fictie. En aangezien het boek momenteel gratis te downloaden is, is er geen beter moment om kennis te maken met Dani Collins en haar schrijfstijl.

Via onderstaande download link kan je het boek Onvergetelijke nacht eenvoudig downloaden en aan je digitale boekenplank toevoegen. Lekker voor vanavond op de bank, of juist opsparen voor de vakantie om op het strand of aan het zwembad even lekker heerlijk te lezen.

Bouquet 3951 - Onvergetelijke nacht

4,49  op voorraad
vanaf 29/11/2023 16:02

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum15 mei 2018
Aantal pagina's132
Ebook Formaat-57594
IllustratiesNee
HoofdauteurDani Collins
HoofduitgeverijHarlequin
Eerste VertalerSilvia Simons
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789402534894 | 15 mei 2018 | 132 pagina's | -57594

onvergelijke-nacht-dani-collinsEen korte omschrijving:

Eén nacht maar. Eén nacht wil Trella Sauveterre zich verliezen in hartstocht, voor het eerst in haar leven. Maar onverwacht raakt ze zwanger. Omdat ze per se buiten de spotlights wil blijven, houdt ze haar zwangerschap en de identiteit van de knappe, hooggeplaatste vader geheim…

Wanneer de paparazzi onthullen dat Trella zijn baby verwacht, aarzelt kroonprins Xavier Deunoro geen seconde. Hij ontvoert haar naar zijn land en regelt een tijdelijk verstandshuwelijk, zodat zijn kind niet onwettig zal zijn. Na de geplande scheiding zal Xavier met een prinses trouwen, zoals de wet voorschrijft. Alleen heeft hij buiten zijn onstilbare verlangen naar Trella gerekend…

Titel – Onvergetelijke nacht
Auteur – Dani Collins
Verschijningsjaar – 2023

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download links – Download Onvergetelijke nacht van Dani Collins nu tijdelijk gratis als ebook via Harlequin

Onvergetelijke nacht – Dani Collins
Onvergetelijke nacht – Dani Collins
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo