Sterk in je werk – Louise Boelens

sterk-in-je-werkHet boek Sterk in je werk van auteur Louise Boelens is een verzameling van haar beste columns die ze geschreven heeft in het dagblad Trouw. In haar columns geeft ze diverse tips hoe je het beste met de diverse situaties kan omgaan die je op het werk kan beleven. Een echte aanrader voor mensen die dagelijks naar hun werk gaan met tegenzin door hun collega’s, werkdruk of eventuele andere zaken.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Van september 2009 tot en met december 2012 schreef ik voor Trouw de rubriek Bureau Boelens Voor al uw Vragen op de Werkvloer. De 150 columns zitten nog in mijn computer. Ik ga ze screenen op actualiteit en wil er nog iets mee doen.

Ze publiceren op deze site, ligt voor de hand. Naar aanleiding van recente trainingen die ik gaf over de werk-privé balans en De Winst van Ouder Worden heb ik een selectie samengebracht in het E-boek Sterk in je Werk. U treft er 30 columns in vijf thema’s: balans werk-privé; omgaan met werkstress; effectief zijn in je werk; reorganisatie & ontslag en ‘ouder worden en werk’.

Titel – Sterk in je werk
Auteur – Louise Boelens
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo