Black Friday 2021Black Friday 2021

Slimmer werken vanaf Nu! – Anja Wassenaar

slimmer-werken-vanaf-nuTitel – Slimmer werken vanaf nu!
Auteur – Anja Wassenaar
Omschrijving
– Op het internet zwerven er heel veel boeken rond die gaan over slim werken, makkelijk geld verdienen etc. etc. Het boek Slimmer werken vanaf Nu is hierbij toch wel een aanrader. In het boek wordt niet zoveel geroepen over hoe je makkelijk en snel rijk kan worden, of meer van dat onzin. Maar in dit boek van Anja Wassenaar gaat ze vooral in op het plezier wat je hierin moet hebben. Bij deze een korte omschrijving:

Hoe ga je om met alle moderne technologieën, communicatiemogelijkheden en de grote hoeveelheid binnenkomende informatie? Slimmer werken begint met bewustzijn. Bewustzijn over waar je mee bezig bent, wat je nodig hebt en wat er dagelijks op je afkomt aan informatie en prikkels.

Geef jezelf een cadeautje: neem de tijd om even niet áán je werk te denken, maar óver je werk (en je leven) na te denken. Je zult zien, dat is een wereld van verschil. Leer je hoofd leger te houden, dat geeft ruimte voor creativiteit, nieuwe ideeën en het geeft je rust, waardoor je de dingen die je doet met meer aandacht en plezier zult gaan doen.

Door Slimmer werken vanaf nu! maak je kennis met eenvoudige manieren en tips om slimmer te werken. Deze zijn gemakkelijk te leren en leveren direct resultaat op.

 

Het boek Slimmer werken vanaf nu is via onderstaande download link makkelijk en snel te downloaden vanaf lifehacking, veel leesplezier hiermee.

 

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo