Mede namens mijn vrouw – Aliefka Bijlsma

mede-namens-mijn-vrouwTitel – Mede namens mijn vrouw
Auteur – Aliefka Bijlsma
Omschrijving
–  Het boek Mede namens mijn vrouw gaat over een man die niet helemaal het leven leidt waar hij vooraf op hoopte, sterker nog het gaat over een persoon die zich langzaam maar zeker de afgrond in werkt. Aliefka Bijlsma heeft dit boek samen met uitgever Augustus gratis te downloaden gesteld, terwijl de prijs van het papieren exemplaar nog steeds op 19,90 staat, dit is natuurlijk een mooi gebaar naar degene die over willen gaan op het digitale lezen, en het boek “mede namens mijn vrouw” is ook echt wel een aanrader voor de roman liefhebbers onder ons. Bij deze een korte samenvatting van het boek:

Consul-generaal was voor iemand met zijn bagage natuurlijk niet helemaal de bedoeling, dat wist iedereen. En al helemaal niet in Rio. Maar ach, denkt Melchior Steenbergen, op zijn negenenvijftigste liggen er zeker nog twee ambassadeursposten in het verschiet. Om Rio – en zichzelf – weer op de kaart te zetten organiseert hij een Culturele Manifestatie. De goden lijken hem echter niet goedgezind: zijn tweede man is een zeurderige bureaucraat die hem in de weg zit met regeltjes. En zijn kersverse vrouw, de avontuurlijke fotografe Leandra, kan op een dag niet meer uit bed komen. Diagnose: me.

Met subtiele humor en mededogen leidt Aliefka Bijlsma Melchior de morele afgrond in. Vanuit verschillende gezichtspunten confronteert ze haar personages met in het leven gemaakte keuzes. Mede namens mijn vrouw is een invoelbare tragikomedie die de lezer handenwringend achterlaat.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo