Gratis Roman boeken downloaden

gratis-roman-boeken-downloadenDe website van gratis boeken downloaden is een website met vele gratis ebooks, maar dit kunnen/moeten er nog veel meer worden. We zitten nu al ruim boven de 120 gratis ebooks die u kunt downloaden en het doel is om aan het eind van het jaar over de 500 gratis nederlandstalige ebooks te zijn. De eisen die we stellen zijn hierbij wel dat het echte boeken moeten zijn, en niet alleen maar korte verhalen ter promotie van een betaald boek en/of een column zijn van iemand. Deze laten we wel toe, maar naast dit gaan we er ook voor om echte complete boeken hier aan te bieden, daarom zal komende maand de maand worden van de Roman. In de maand Maart gaan we naast de boeken die we toevallig tegen komen, of die u ons toestuurd ons volledig richten op alle nederlandstalige romans die op het internet verkrijgbaar zijn. We hebben er al een aantal online staan, maar dit gaan de komende tijd dus veel meer worden.

Wilt u weten welke romans er nu al gratis te downloaden zijn, klik dan op de volgende link: Gratis roman boeken downloaden.

Definitie van een roman

Een roman zoals we diverse ebooks hier indelen doen we zoveel mogelijk aan de hand van de meest gebruikte definitie. Een roman is namelijk een verhaal waar het complete verhaal over 1 of 2 personages gaat met een langlopende chronologie. Hierdoor kunnen we natuurlijk heel veel boeken onder deze categorie zetten, en dat gebeurd ook, alleen aangezien sommige boeken toch overduidelijk onder een bepaald ander genre valt zullen we deze dan ook niet onder roman zetten. Denk hierbij aan bepaalde fantasy verhalen, welke qua definitie onder roman vallen maar aangezien het genre zo afwijkend is zetten we zo’n boek toch onder de categorie Fantasy.

Links:

Betaalde maar goedkope romans: Romans op Bol.com

Gratis roman boeken downloaden in het engels: Google ebooks

Wikipedia roman: Roman_literatuur

 

2 Opmerkingen
 1. ben net begonnen met e books. Nog even uitproberen….

 2. Ben onlangs begonnen met e- books te lezen op
  Mijn iPad, en moet zeggen , het valt heel goed
  mee, handig en overal kan je verder lezen!!’,

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo