Black Friday 2021Black Friday 2021

Slank en fit door het leven – Fara & Daniël Bellinga

slank-en-fit-door-het-levenTitel: Slank en fit door het leven
Auteur: Fara & Daniël Bellinga
Jaar uitgifte: 2014
Prijs: Gratis te downloaden

Introductie:

We hebben meerdere ebooks op onze website staan welke gaan over het zo fit mogelijk leven, afvallen enz.. Maar wat ons opvalt is dat vele boeken over het afvallen altijd afgaan op het ideale plaatje, namelijk in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk afvallen totdat je je “ideale” streefgewicht te pakken en dan…..

Ik heb het boek Slank en fit door het leven nog niet gelezen, maar als ik zo de website lees en het verhaal zo zie dan klinkt het veelbelovend.

Korte omschrijving:

 • Ga 1x per week de wekelijkse boodschappen halen.
 • Haal geen verkeerde dingen in huis. Laat snoep, chips en koek liggen. Dan is de verleiding ook makkelijker te weerstaan.
 • Als je toch trek hebt neem dan een fruitje. Of en waterijsje of en schaaltje rozijntjes en drink Green Tea of water om de trek te stillen.
 • Vul een bidon of flesje met water en hou het de hele dag bij je. Op je werk of neem het mee in je tas en zet thuis in de koelkast flesjes koud water. Drink door de hele dag heen 1 a 2 flesjes water leeg.
 • Vind je het moeilijk om veel water te drinken, zet dan een beker op je nachtkastje neer. Voordat je naar bed gaat zie je de beker nog staan en word je er aan herinnerd of je genoeg water hebt gedronken. Zo niet, of je twijfelt, vul dan nog voordat je gaat slapen, de beker met water en drink 1 of 2 bekers water achterover zodat je genoeg water binnen hebt gekregen zodat je lichaam in de nacht goed kan herstellen.
 • Eet na 20.00 s’avonds geen eten meer, het lichaam kan het dan nog moeilijk verbranden en slaat in de nacht al het overtollige eten wat niet verbrand is op als vet.

1 Reactie
 1. Lijkt mij een interessant boek, kga eens kijken of het wat voor mij is. thnx voor de tip

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo