De feestdagencoach – Ralph Moorman

de-feestdagencoachHet boek de feestdagencoach is een gratis ebook van de website dehormoonfactor . nl. Het is een leuke gids die je helpt om je bewust boodschappen te laten doen. Wat veel mensen vaak namelijk vergeten is hoeveel extra’s er aan bepaalde producten zijn toegevoegd om het zo mooi mogelijk te maken, maar wat doet dit met je gezondheid en gewicht dat is de hamvraag. Het is een leuke simpele gids die je misschien wel goed op weg kunt helpen met het maken van bepaalde keuzes zo rond Kerst en Oud & nieuw. Het is ook nog eens helemaal gratis, dus het kan geen kwaad om hem eens te bekijken…

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Tijdens de feestdagen staat genieten voorop. We willen lekker eten en de kinderen verwennen. Daarom is er juist in de laatste maand van het jaar voor de levensmiddelenindustrie veel geld te verdienen. Daarbij staat nog meer dan anders niet onze gezondheid voorop, maar het laten rinkelen van de kassa. Met briljante reclamecampagnes en uitgekiende verpakkingen worden we verleid zo veel mogelijk levensmiddelen in te slaan en meer te eten dan goed voor ons is. Het traditionele snoepgoed wordt met behulp van chemische toevoegingen, zware bewerkingen en kleurstoffen zo ‘ontworpen’ dat het naar alsmaar méér smaakt, zodat we snel opnieuw naar de winkel rennen. De productiekosten worden, vaak ten koste van de kwaliteit, laag gehouden.

Zo wordt bij het maken van speculaas en pepernoten vaak voor bakprocessen gekozen waarbij onnodig veel schadelijke stoffen ontstaan. ……..

Titel – De feestdagencoach
Auteur – Ralph Moorman
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo