Black Friday 2021Black Friday 2021

Voeten op het stuur – Jos Lammers

voeten-op-het-stuurWe hebben al meerdere boeken van Jos Lammers op onze website staan, en bij deze weer eentje. Dat is het boek Voeten op het stuur. Het is een leuk gratis kinderboek geschreven voor de leeftijd vanaf 6 jaar en gaat over 2 jongens die hun laatste vakantieweek aan het uitzingen zijn en zich vervelen. Maar ze halen zich aardig wat op hun hals als ze een fiets vinden in de bosjes…..

Kortom een leuk kwajongensverhaal met leuke avonturen die een echte aanrader is, en dat helemaal gratis. Het boek is in zowel epub als in PDF formaat te downloaden dus ideaal voor uw e-reader.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Van de flaptekst: ‘Prima jongens,’ zegt de politieman. ‘We trekken het na. Gestolen, neem dat maar aan. Zodra we tijd hebben, sturen we iemand langs om hem op te halen.’ ‘Op te halen?’ vraagt Erik. In het kantoor is het doodstil geworden. ……..

Titel – voeten op het stuur
Auteur – Jos Lammers
Verschijningsjaar – 20??

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

2 Opmerkingen
 1. Jammer dat de beloofde gratis e-pub “voeten op het stuur” op de site van de schrijver niet te downloaden is.
  De link verwijst naar een ander kinderboek.

 2. Antwoord
  Gratis boeken downloaden 09/10/2020 op 08:41

  Helaas is dit inderdaad het geval. Helaas heeft Jos Lammers besloten om het boek Voeten op het Stuur via Kobo aan te bieden voor 2 euro. Geen hoofdprijs, maar inderdaad niet meer gratis.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo