Jasper – Joost van de Goor

jasperBij deze weer een nieuwe roman in de categorie Gratis is het boek Jasper van auteur Joost vd Goor. Het is een boek die over het leven gaat van de klassieke muziekwereld met de daarbij horen relaties en overspel. Het boek neemt je mee in deze wereld en geeft je een kijkje in deze wereld. Het verhaal gaat in het kort over Jasper die helemaal klaar is met relaties en werken in de muziekwereld. Maar op een gegevens moment komt er een opdracht binnen waardoor hij langzamerhand weer plezier krijgt in zijn werk, en daar ook een vrouw ontmoet die hij steeds leuker gaat vinden, maar dit slaat ineende om als er toch weer relatieproblemen om de hoek komen kijken…..

Kortom een boek vol met drama, relatiestress en alle ontwikkelingen hierom heen. Het is een leuk en natuurlijk een gratis boek welke u via onderstaande link gratis kan downloaden. Het boek is verkrijgbaar in het epub formaat dus nadat u hem gedownload heeft kunt u hem meteen goed bekijken via uw e-reader en/of tablet. Veel leesplezier toegewenst.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Vijf jaar geleden heeft de zanger en componist Jasper Gerbens zijn veelbelovende carrière abrupt afgebroken na zijn ontdekking dat zijn geliefde, tevens zijn pianiste, hem bedroog met hun manager. Sindsdien leidt Jasper een geïsoleerd leven in de schaduw. Hij krijgt een nieuwe kans als hij van een befaamd symfonieorkest de opdracht krijgt een groot werk voor koor en orkest te componeren.

Bovendien keert de liefde terug in zijn leven als hij de aantrekkelijke violiste Elmira Servaes ontmoet. Alles gaat goed tot hij ontdekt dat de zus van Elmira haar man bedriegt. In zijn obsessieve strijd voor de waarheid raakt Jasper geïsoleerd van zijn omgeving, en vervreemd van zijn geliefde..

Titel – Jasper
Auteur – Joost van de Goor
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo