Nellies groote vertelselboek

nellies-groote-vertelselboekBij deze weer eens een boek welke gratis te downloaden is via DBNL. Namelijk het boek Nellies groote vertelselboek van Nellie van Kol. Het is een mooi sprookjesboek vol met allerlei sprookjes, niet alleen de superbekende sprookjes, maar ook de wat onbekendere sprookjes. Het is zeker een aanrader voor velen om weer eens wat anders te lezen dan Hans & Grietje, en toch kwalitatief erg leuke en vermakelijke sprookjes.

Kortom ook weer een echte aanrader, zeker nu de dagen donker zijn om weer eens lekker te gaan lezen. Met Nellie’s groote vertelselboek heeft u een aantal avonden echt wat te doen.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

In het geïllustreerde sprookjesboek “Nellie’s groote vertelselboek. Sprookjes en vertellingen van Mevrouw van Kol” staan meer dan 50 heerlijke voorleessprookjes voor zowel kinderen als volwassenen. In het boek staan niet alleen sprookjes uit de lage landen maar ook sprookjes uit verre streken zoals uit Japan, Frans Guyana en Australië………

Titel – Nellies groote vertelselboek
Auteur – Nellie van Kol
Verschijningsjaar – 1931

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo