Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Een nieuw boek die u heel voordelig via onze partner via onderstaande link kunt aanschaffen is het boek van schrijfster Isa Hoes met de titel  Toen ik je zag. Het is een boek die gaat over het leven van Antonie Kamerling die er helaas niet meer is.

Het is een boek geschreven vanuit haar beleving, en ze verteld het verhaal van een acteur en echtgenoot die ondanks de diverse successen die hij in zijn carriere heeft gehaald ook heel veel dieptepunten heeft gekend die de buitenwereld niet wist. Hij had namelijk regelmatig last van depressies, maar deze gingen over het algemeen wel over, maar ondanks het geluk met zijn vrouw en zijn kinderen bleven deze terugkomen.

Het is een indrukwekkend verhaal wat Isa verteld en ook zeker een aanrader om zo zelf eens te lezen. Ondanks het toch wel trieste verhaal is het namelijk toch wel een mooi boek, kortom een aanrader!! U kunt dit ebook met een paar klikken via onderstaande download links downloaden voor een hele voordelige prijs. Kijkt u zelf maar eens.

toen-ik-je-zagEen korte omschrijving:

Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera s, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Titel – Toen ik je zag
Auteur
– Isa Hoes

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_52bd4fd5824a4_selected-products” products=”9200000020300518,9200000021726477″ name=”eook” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 Opmerkingen
 1. Wat kost het boek van Isa Hoes als ik het downloaden doe.

 2. Het boek van isa hoes toen ik je zag wat is de prijs.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo