Een onwerkelijke wending – Bianca Nederlof

een-onwerkelijke-wendingBij deze weer een boek van Bianca Nederlof met als titel Een onwerkelijke wending. Het is een boek welke u weer rustig kunt lezen in bed of bij de openhaard met het het koude weer buiten. Het is een roman welke gaat over een schrijfster die ondanks alle moeite die ze in haar boek steeks het maar niet voor mekaar krijgt om door te breken bij de diverse uitgevers, totdat haar leven een onverwachte wending krijgt als ze een man ontmoet….

Kortom ook weer een echte aanrader, zeker nu de dagen donker zijn om weer eens lekker te gaan lezen. Met het boek “Een onwerkelijke wending” heeft u een aantal avonden echt wat te doen.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Haar man heeft haar verlaten. Het lukt haar niet om haar eigen uitgegeven boek te verkopen en stiekem schrijft ze liefdesromannetjes om rond te komen. Diep van binnen is ze jaloers op haar kat.

Dan ontmoet ze Edwin en als ze haar geheim aan hem opbiecht krijgt haar leven een onverwachte wending….

Titel – Een onwerkelijke wending
Auteur – Bianca Nederlof
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

1 Reactie
 1. Lijkt mij een leuk boek, ga ik eens proberen:)

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo