Black Friday 2021Black Friday 2021

Debet – Saskia Noort

Bij deze presenteren we u het nieuwste boek van Saskia Noort een van onze favoriete Thriller schrijver van dit moment. Het boek Debet hebben wij nog niet gelezen, maar wel alvast op ons verlanglijstje staan om te lezen in het komende jaar. Het is weer een typische thriller van Saskia Noort welke geplaatst is in de huidige tijd in Nederland met de crisis die speelt en alle drama erom heen. Maar wat de leidraad van het verhaal is, is dat de weduwe van Michel Brouwers op zoek gaat naar het verleden van haar man, maar dan tegen onverwachte dingen aanloopt, waarbij haar eigen leven niet meer zo zeker is.

Bij deze dus ondanks dat we hem nog niet gelezen hebben toch een aanrader afgaande op de andere reviews die al online staan. Zodra wij hem gelezen hebben zullen we ook een review plaatsen met onze eigen conclusie of dit ebook zijn titel aanrader ook echt verdiend heeft.

debetEen korte omschrijving:

Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tvproducer. Met dit ongeluk komt er een einde aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het perfecte plaatje dat haar leven lijkt, blijkt een gruwelijke leugen wanneer alle spoken uit het verleden zich een voor een aandienen.

Tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door probeert ze de waarheid boven tafel te krijgen. Daarvoor moet ze terugkeren naar de plek waar het allemaal begon: Bergen. Het dorp verkeert in de greep van de economische crisis, evenals Karen en de vriendengroep van toen, de eetclub.

Onder aanvoering van Simon, haar ex-minnaar, en zijn vrouw Patricia gaat de strijd om macht, geld en genot onverminderd door. Stap voor stap ontrafelt Karen eindelijk het ware geheim van de eetclub, met gevaar voor eigen leven..

Titel – Debet
Auteur
– Saskia Noort

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links

1 Reactie
 1. Wil graag lid worden van maandelijks bedrag per maand en da ebooks downloden

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo