Black Friday 2021Black Friday 2021

De godinnenjacht – Aimee Carter

de-godinnenjachtHet is even wat rustiger geweest aan diverse fronten, maar bij deze toch weer eens een gratis boek van Harlequin, namelijk het boek de Godinnenjacht van schrijver Aimee Carter. Het is een boek die teruggaat naar de eeuwenoude strijd tussen Zeus en consorten. Een typisch verhaal met de mythes vanuit Griekenland alleen dan in een moderner jasje.

Het boek is helemaal gratis voor nu te downloaden bij Harlequin en het is een vervolg op het boek de Godinnentest van dezelfde schrijver. Zeker een aanrader om eens te lezen, en mocht u meer willen lezen van deze schrijver dan kunt u deze ebooks heel voordelig erbij aanschaffen of via de website van Harlequin zelf, of een van onderstaande download links. Veel leesplezier gewenst in ieder geval en laat ons maar weten wat u van dit boek vindt.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Onsterfelijkheid is nog maar het begin…

Nu Kate een halfjaar zonder Henry, oftewel Hades, moet doorbrengen, lijkt een vakantie in Griekenland de perfecte manier om de tijd door te brengen. Met haar rust is het echter snel gedaan als ze Castor en Pollux tegenkomt, die al eeuwenlang de wraak van Zeus en Hades proberen te ontlopen. De laatste die ze vertrouwen is Kate, de nieuwe koningin van de onderwereld. Toch wil Kate de tweeling helpen, helemaal wanneer ze onbedoeld de goden op hun spoor zet. Dat ze zich daarmee de woede van Zeus op haar hals haalt, had ze wel verwacht, maar Henry zal het toch wel begrijpen? Of kent ze hem toch minder goed dan ze dacht?…

Titel – De godinnenjacht
Auteur – Aimee Carter
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

[bol_product_links block_id=”bol_52cbb8eb6643e_selected-products” products=”9200000010164262,9200000020899173″ name=”harlequin” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo