/////Als je haar maar goed zit – Lotty Rothuizen

Als je haar maar goed zit – Lotty Rothuizen

als-je-haar-maar-goed-zitBij deze weer een gratis ebook van Lotty Rothuizen met de werktitel: “Als je haar maar goed zit“.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Het is weer tijd voor een cadeautje.
Verhalen lezen is natuurlijk veel lekkerder thuis vanuit je luie stoel in plaats van stiekem op vanachter je bureau op je werk.
Stel je voor dat je betrapt wordt. Zit je net met rode koontjes te lezen, staat je baas ineens achter je! Dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Dus kun je maar beter dit e-book downloaden.. ……..

Titel – Als je haar maar goed zit
Auteur – JLotty Rothuizen
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

Door |2013-12-19T16:10:10+00:00december 17th, 2013|Informatief|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie