Black Friday 2021Black Friday 2021

Kerst acties – 2013

kerst-actiesTraditiegetrouw na Sinterklaas komt het kerstfeest. En zoals ieder jaar struikel je bijna elke keer weer over aanbieding hier en aanbieding daar. Alle kerst acties zijn natuurlijk leuk en aardig, maar de vraag die wij elk jaar weer hebben is: “Zijn deze acties ook wel echt acties?”.

Wij proberen deze vraag voor u zo goed als mogelijk te beantwoorden en u in ieder geval te tippen over waar u het beste wat kunt halen. Natuurlijk kunnen we hier een heel artikel schrijven over de ebooks die o.a. bij een Bol.com en Bruna nu extra scherp geprijsd zijn, maar hier gaan we niet veel verder op in, dit kunt u zelf bekijken d.m.v. de volgende links:

25% korting op veel ebooks bij Bol.com

E-reader tijd!!

Wij gaan namelijk in op de mogelijkheden tot het aanschaffen van een e-reader, want boeken downloaden kan iedereen via o.a. onze website, alleen een apparaat waar het ook daadwerkelijk leuk en comfortabel op terug te lezen is heeft lang niet iedereen. Kerst is misschien de mogelijkheid om toch over te gaan op een ereader. De beste e-readers van 2013 hebben we voor u op een rijtje gezet, voor de terugkerende bezoeker bij ons zullen deze al wel bekend zijn maar toch.

sony-reader-prs-t21. De Sony PRS-T2N limited edition

De beste in zijn soort naar onze mening. Hij heeft inmiddels al een betere opvolger gekregen, zie hieronder. Maar puur na prijs/kwaliteit gekeken blijft dit gewoon de topper!

Het is een lichtgewicht e-reader met alles erop en eraan wat u nodig heeft om een ebook terug te lezen in epub/pdf formaat. Hij gaat qua accu met gemak bij intensief gebruik een aantal weken mee, en met het standaard opslag geheugen kunt u vele tientallen ebooks opslaan, zodat als u op vakantie gaat u ook genoeg leesvoer bij u heeft.

Voor een iets uitgebreidere review zie ook ons artikel over de Sony PRS-T2N limited edition

BESTEL HEM NU!

icarus-pocket2. Icarus essence

Een goedkopere e-reader met bijna dezelfde capaciteit als de Sony readers. Hij is op alle vlakken iets minder, maar nog steeds een leuke e-reader. Hij is hierdoor ook 20,- goedkoper dan de PRS-T2N dus voor degene met iets minder budget een goed alternatief. Voor degene die iets meer te besteden hebben zouden we persoonlijk toch voor de Sony gaan.

De accutijd is ook bij de Icarus essence heel acceptabel en u kunt ongeveer 7 volledige boeken lezen voordat hij weer netstroom nodig heeft. Met zijn 6″ scherm is hij ook heel makkelijk vast te houden in 1 hand en daarom ook ideaal om mee te nemen.

BESTEL DE ICARUS ESSENCE NU

sony-reader-prs-t33. Sony PRS-T3

De nieuwste, beste en snelste e-reader van Sony tot nu toe is de PRS-T3. Met nog steeds een bijzonder lange accuduur, standaard ruime opslag voor vele boeken en zijn e-inkt technologie maakt deze e-reader gewoon de beste tot nu toe. De prijs is alleen iets wat voor sommige mensen een struikelblok kan zijn, maar nog steeds met de huidige acties nog heel acceptabel. Voor nog geen 130,- heeft u hem morgen al in huis.

BESTEL DE SONY PRS-T3 NU!!

De voordelen van alle e-readers zijn legio ten opzicht van een tablet en/of laptop. Hier hebben we al diverse artikelen over geschreven, maar in het kort is de accuduur, scherm grootte en de e-inkt technologie de grootste pluspunten. Met een e-reader lees je je ebook ook heel makkelijk en snel alsof het een echt boek is. Dit komt door de e-inkt technologie die hierin verwerkt is, waardoor je weinig tot geen reflectie hebt en het ook heel rustig oogt.

Voor degene die nog twijfelen is het aan te raden om eens in een winkel of bij een kennis te kijken hoe dit werkt. Maar voor degene die ereaders al gebruiken die willen over het algemeen niet terug. Kortom het ultieme kerstcadeau is naar onze mening voor 2013 een e-reader.

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo