Krankzinnige kerstverhalen – Bianca Nederlof

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

krankzinnige-kerstverhalenToch nog op de valreep wat kerstboekjes, er komen er nog meer aan maar bij deze een verhalenbundel van Bianca Nederlof. Met het boekje “krankzinnige kerstverhalen” heeft ze een verhalenbundel samengesteld met de meest uiteenlopende kerstverhalen. Van de een raak je misschien enigszins ontroerd, terwijl je bij de andere helemaal dubbel ligt van het lachen. Kortom een leuke verhalenbundel welke helemaal gratis als ebook te downloaden is. Het boek wordt gratis aangeboden via het boekenplatform van Smashwords en is verkrijgbaar in diverse formaten waaronder Epub en PDF. Veel leesplezier toegewenst :-)

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Acht korte kerstverhalen met een twist. In de verhalen staat de keuze van de hoofdpersoon centraal. Sommige verhalen zorgen voor een glimlach, andere voor een kort moment van ontroering. De volgende titels zijn in de bundel opgenomen:
– De dag na kerst
– Kerstkoekjes (ik zei het toch!)
– De krankzinnige kerstboom
– Chocolademelk met een geheim
– Wit als sneeuw
– De soep van oom Teun
– En deze dan?
– De dag voor kerst..

Titel – krankzinnige kerstverhalen
Auteur – Bianca Nederlof
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo