Black Friday 2021Black Friday 2021

Het is koers – Eindejaarscadeau

het-is-koersEen boek van de website het is koers. Het is een boekje met de mooiste wielersverhalen van afgelopen seizen ter ere van het succes van de website hetiskoers.nl. Het gratis ebook het is koers is dan ook een echte aanrader voor de wielren liefhebber. Er zijn namelijk tig verhalen beschikbaar, van amateurs t/m professionals die van alles beleven op weg naar hun succes of gewoon plezier. Hierdoor hebben ze een mooi boekje samengesteld die zowel in epub als in pdf beschikbaar is, en lekker weg te lezen is zo tijdens de donkere dagen die nu inmiddels aangebroken zijn. Veel leesplezier toegewenst.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

HetisKoers! heeft een goed jaar achter de rug. De wielerquiz, een uitverkocht Ronde van Vlaanderen Live, een uitverkocht Cinema HetisKoers en de HetisKoersKoers zonder ongelukken. En wat te denken van de gestaag groeiende bezoekersaantallen? Tot vandaag werden de artikelen op de website in 2013 net iets meer dan 1 miljoen keer bezocht. Dat is véél! We gaan dat in 2014 nog eens dunnetjes overdoen als het aan ons ligt.

Om u, bezoeker, te bedanken hebben we weer een eindejaarscadeau samengesteld – een ebook – met verhalen die afgelopen jaar op onze website verschenen. Dit samengevoegd met een verhaal van Wielerrevue, een verhaal van Soigneur én nieuwe verhalen van Frank Heinen en Matthias Vangenechten maakt een ebook voor de donkere dagen zonder fatsoenlijke koers. Gratis, maar niet voor niets!..

Titel – Het is koers
Auteur – hetiskoers.nl
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo