Black Friday 2021Black Friday 2021

De feestdagencoach 2014 – Ralph Moorman

de-feestdagencoach

Elk jaar komt de website hormoonfactor inmiddels wel weer met een nieuwe uitgave van hun gratis ebook de Feestdagencoach, zo ook dit jaar weer. Dus heeft u de feestdagencoach van vorig jaar ook al gelezen en gebruikt, en wilt u meer tips en weetjes? Of wilt u kennismaken met deze handige en nuttige gids? Nu heeft u de mogelijkheid!

Het is een boek welke in het kort geschreven is om je bewust inkopen voor de feestdagen te laten doen en te koken. Je hoeft volgens de schrijver helemaal niet moeilijk te doen om met kerst en oud & nieuw apart boodschappen te doen, maar hij probeert u als lezer ervan te overtuigen dat als u iets bewuster boodschappen gaat doen het en beter voor het milieu is, en ook voor uw gezondheid terwijl het uiteindelijk bijna dezelfde producten zijn. Leuk om eens door te lezen.

Een korte omschrijving:

Tijdens de feestdagen staat genieten voorop. We willen lekker eten en de kinderen verwennen. Daarom is er juist in de laatste maand van het jaar voor de levensmiddelenindustrie veel geld te verdienen. Daarbij staat nog meer dan anders niet onze gezondheid voorop, maar het laten rinkelen van de kassa. Met briljante reclamecampagnes en uitgekiende verpakkingen worden we verleid zo veel mogelijk levensmiddelen in te slaan en meer te eten dan goed voor ons is. Het traditionele snoepgoed wordt met behulp van chemische toevoegingen, zware bewerkingen en kleurstoffen zo ‘ontworpen’ dat het naar alsmaar méér smaakt, zodat we snel opnieuw naar de winkel rennen. De productiekosten worden, vaak ten koste van de kwaliteit, laag gehouden.

Zo wordt bij het maken van speculaas en pepernoten vaak voor bakprocessen gekozen waarbij onnodig veel schadelijke stoffen ontstaan. ……..

Titel – De Feestdagencoach 2014
Auteur – Ralph Moorman
Verschijningsjaar – 2014

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo