Black Friday 2021Black Friday 2021

Schaduwen en Goden

schaduwen-en-godenTitel: Schaduwen en Goden
Auteur: Jaap Boekestein, Mike Jansen en Tais Teng
Jaar uitgifte: 2014
Prijs: Gratis te downloaden

Introductie:

Goed nieuws voor de Fantasy liefhebbers onder ons van er is weer een gratis boek uitgebracht met diverse leuke en fantasierijke verhalen. De schrijvers van deze verhalen zijn zeker niet de minste schrijvers waarvan we ook al diverse ebooks op onze website hebben staan. Denk hierbij aan Tais Teng en Mike Jansen, Jaap Boekestein hebben we nog niet eerder voorbij zien komen, maar misschien dat met dit boek hier wel verandering in komt. Het boek Schaduwen en Goden is uitgebracht als een soort probeersel voor de nieuwsgierige lezer, om deze te prikkelen om meer van deze schrijvers te lezen.

Met deze verzameling van verhalen heeft u in ieder geval een leuke verhalenbundel te pakken, en als u meer wilt lezen van Tais Teng en/of Mike Jansen weet dan dat ze meer ebooks gratis ter beschikking hebben gesteld die o.a. ook op onze website staan. Veel leesplezier toegewenst en laat ons maar weten wat u ervan vind!

Korte omschrijving:

Schaduwen en Goden. Drie Nederlandse Meesters van de Fantasy die hun werk bij Verschijnsel uitbrengen, bundelen in deze Verschijnsel bloemlezing hun krachten. Verschijnsel biedt hiermee lezers, die nog onbekend zijn met de uitgeverij, een mogelijkheid uitgebreid te proeven van het moois dat Nederlandse Fantasyschrijvers te bieden hebben…

3 Opmerkingen
 1. Kvind tais zijn boeken echt goed.

 2. Was weer een vermakelijk boek, thnx

 3. Wat een saai lang boek echt 3 4de is onzin

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo