////Schaduwen en Goden

Schaduwen en Goden

schaduwen-en-godenTitel: Schaduwen en Goden
Auteur: Jaap Boekestein, Mike Jansen en Tais Teng
Jaar uitgifte: 2014
Prijs: Gratis te downloaden

Introductie:

Goed nieuws voor de Fantasy liefhebbers onder ons van er is weer een gratis boek uitgebracht met diverse leuke en fantasierijke verhalen. De schrijvers van deze verhalen zijn zeker niet de minste schrijvers waarvan we ook al diverse ebooks op onze website hebben staan. Denk hierbij aan Tais Teng en Mike Jansen, Jaap Boekestein hebben we nog niet eerder voorbij zien komen, maar misschien dat met dit boek hier wel verandering in komt. Het boek Schaduwen en Goden is uitgebracht als een soort probeersel voor de nieuwsgierige lezer, om deze te prikkelen om meer van deze schrijvers te lezen.

Met deze verzameling van verhalen heeft u in ieder geval een leuke verhalenbundel te pakken, en als u meer wilt lezen van Tais Teng en/of Mike Jansen weet dan dat ze meer ebooks gratis ter beschikking hebben gesteld die o.a. ook op onze website staan. Veel leesplezier toegewenst en laat ons maar weten wat u ervan vind!

Korte omschrijving:

Schaduwen en Goden. Drie Nederlandse Meesters van de Fantasy die hun werk bij Verschijnsel uitbrengen, bundelen in deze Verschijnsel bloemlezing hun krachten. Verschijnsel biedt hiermee lezers, die nog onbekend zijn met de uitgeverij, een mogelijkheid uitgebreid te proeven van het moois dat Nederlandse Fantasyschrijvers te bieden hebben…

Schaduwen en Goden

Gratis
6.2

Algemene indruk

6.2/10

Pros

 • Diverse verhalen
 • Kwaliteit is hoog

Cons

 • Verhalen zijn jammer genoeg kort.
Door |2014-11-05T11:34:43+00:00november 5th, 2014|Fantasy, Gratis boeken|3 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

3 Comments

 1. Ronnie 10/11/2014 om 21:04 - Antwoorden

  Algemene indruk

  8.80

  Kvind tais zijn boeken echt goed.

 2. Carolien 02/01/2015 om 14:43 - Antwoorden

  Algemene indruk

  7.90

  Was weer een vermakelijk boek, thnx

 3. Jean 10/06/2018 om 18:08 - Antwoorden

  Algemene indruk

  0.10

  Wat een saai lang boek echt 3 4de is onzin

Geef een reactie