Relatie rescue – Anna Klijn

relatie-rescueTitel – Relatie Rescue
Auteur – Anna Klijn
Verschijningsjaar – 2012

Staat jou relatie ook onder druk of zoek je oplossingen om in ieder geval je relatie weer nieuw leven in te blazen, dan is het boek Relatie Rescue misschien wel wat voor u. Het is een boek met vele nuttige tips hoe je je relatie weer nieuw leven in kan blazen, en vooral hoe je je man weer uitdaagt en met je mee krijgt. Het is een leuk gratis ebookje welke je toch aan het denken zet hoe je relatie toch anders in elkaar kan zitten dan je zelf denkt, en wat je eventueel zou kunnen veranderen om het allemaal wat uitdagender en spannender kan maken.

Heeft u dit boek gelezen? Heeft u er ook wat aan gehad? Wij zijn wel benieuwd naar uw reactie op het boekje relatie rescue

Een korte omschrijving:

Heb jij een relatie waarin je jezelf afvraagt waar de passie, intimiteit en hartstocht voor elkaar gebleven zijn? Of heb jij een relatie waarin je partner zegt van je te houden, maar niet meer verliefd op je te zijn?

Of andersom, ben jij iemand die wel van je partner houdt, maar niet meer verliefd op hem is en die dat gevoel in de relatie mist? Of misschien heb je een relatie waarin jullie veel van elkaar houden, maar meer als broer en zus dan als liefdespartners?

In dit gratis ebook kun je lezen wat de belangrijkste reden zijn waarom relaties uit elkaar vallen en hoe jij problemen in je relatie snel kunt verhelpen.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo