Black Friday 2021Black Friday 2021

Presenteren met prezi – Hedwyg van Groenendaal

presenteren-met-preziPresenteren met prezi van auteur Hedwyg van Groenendaal is op dit moment een van de populairste boeken in de categorie computers. Het boek over prezi is een boek die gaat over hoe u makkelijk en professioneel een presentatie in elkaar kunt zetten die uw publiek goed weet te boeien. Het lijkt in de beginsel erg op powerpoint alleen dan 10x beter, en zoals de omschrijving ook al aangeeft is het boek op de markt gezet als een powerpoint killer.

Prezi kunt u gebruiken voor presentaties op het werk, waar u meteen de show mee steelt, maar natuurlijk kan je het ook gebruiken voor een presentatie op school voor een scriptie/werkstuk en ga zo maar door. Want wat verkoopt uw product/verhaal nu beter dan een goede presentatie.

Helaas is het boek niet meteen als ebook te downloaden ook al zit het er wel aan te komen, maar voor nu is hij wel verkrijgbaar als normaal papieren variant, en via onze partner kunt u hem makkelijk en snel online bestellen en heeft u hem de volgende dag in huis.

Wat ons betreft is het boek de ooggetuige ook een echte aanrader om eens gelezen te hebben, en op dit moment zo scherp geprijsd dat het bijna zonde zou zijn om hem te laten liggen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele lage prijs.

 

Een korte omschrijving:

Prezi is een innovatieve tool voor het maken en geven van presentaties. Sinds de lancering in 2009 heeft deze nieuwkomer op het gebied van presentatiedesign in hoog tempo de wereld veroverd. Prezi wordt ook wel de PowerPoint-killer genoemd, en dat is niet voor niets.

Prezi werkt niet met dia’s, maar met een oneindig groot canvas. Dat is voor het publiek overzichtelijker en boeiender en de boodschap blijft beter hangen. Je hebt veel creatieve vrijheid, waardoor Prezi niet alleen ideaal is voor presentaties, maar ook als hulpmiddel bij mindmapping en brainstorms.

Prezi is gemakkelijk in het gebruik en snel te leren. Behalve heldere uitleg en inspirerende Prezi-voorbeelden bevat deze volledig geactualiseerde 3e editie interviews met toonaangevende experts (zoals Nancy Duarte) over hun ervaringen met Prezi..

Titel – presenteren met prezi
Auteur
– Hedwyg van Groenendaal

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_5228451d5a144_selected-products” products=”9200000010046903,9200000002554622,9200000019237190″ name=”prezi” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo