Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

droomboekHet droomboek is het gratis te downloaden boek met alle dromen die zijn geselecteerd door een vakjury van het nationaal huldigingscomitee van Willem Alexander de huidige koning van Nederland. Sinds afgelopen vrijdag is deze voor iedereen gratis te downloaden, dus veel leesplezier met alle dromen van voornamelijk Nederlanders die ze opgesteld hebben voor de nieuwe koning.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Op 28 januari 2013 maakte Koningin Beatrix bekend dat zij op Koninginnedag afstand zou doen van de troon. Na drieëndertig jaar koningschap heeft haar oudste zoon Kroonprins Willem-Alexander haar op 30 april 2013 opgevolgd.

Een Nationaal Comité Inhuldiging, onder voorzitterschap van de heer Hans Wijers, heeft de feestelijkheden rond de inhuldiging van de Koning gecoördineerd.

Het resultaat van een van de initiatieven is dit Droomboek. Op een website konden alle inwoners van het Koninkrijk hun droom voor ons land plaatsen, als inspiratie voor de Koning en voor ons allemaal.

Uit de ruim 6500 grote en kleine dromen die in ruim een maand tijd binnenkwamen maakte een vakkundige jury een keuze. Die keuze leidde tot dit boek.

….

Titel – Het dromenboek
Auteur – Nationaal inhuldigingscomitee
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

1 Reactie
 1. download droomboek pdf: http://bit.ly/18pkAAm

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo