Black Friday 2021Black Friday 2021

Boeken reviews

boeken-reviewsVanaf het begin af aan dat we met onze website gratis boeken downloaden begonnen, wilden we de functie voor het reviewen van boeken implementeren. Helaas is het tot nu toe nog van gekomen, ook al zijn we hiermee wel in een ver gevorderd stadium. Maar om toch alvast een voorzichtige start te maken, gaan we al wel vast wat reviews van boeken plaatsen.

De boeken reviews die we plaatsen zijn uniek en door onze vaste bezoekers ingezonden, ook al zullen de eerste paar reviews die we gaan plaatsen van ons team zelf afkomen. Dit zullen we ook blijven doen, maar als u een keer een review wilt schrijven en deze gepubliceerd wilt hebben dan houden we ons aanbevolen. U kunt uw review in MS Word of natuurlijk een andere tekst editor schrijven en per e-mail naar ons doorsturen. Het e-mail adres wat u hier voor kunt gebruiken is info@gratisboekendownloaden.net

Waar moeten de boeken reviews aan voldoen?

Ten eerste moet het een boek zijn welke in het Nederlands vertaald is, en de review zelf natuurlijk ook in het Nederlands. Ten tweede graag een review met een minimaal aantal van 200 woorden, dit mogen er natuurlijk veel meer zijn, maar dat is aan u. Ten derde en als laatste is het natuurlijk een pre dat het boek verkrijgbaar is als ebook, hierbij maakt het niet uit of het betaald is of gratis.

Vervolg:

We zullen dit bericht de komende tijd nog wat aanpassen aan de eisen en voorwaarden van reviews. Mocht u hier vragen over hebben dan kan dit natuurlijk altijd d.m.v. een reactie of een e-mail berichtje naar ons.

Wij proberen op deze manier een zo compleet mogelijke boeken website te worden, waar u uiteindelijk van alles kunt terugvinden op het gebied van boeken.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo